20/02/2018 07:17
NAJNOVIJE VIJESTI
U toku radovi na izgradnji mosta preko Bežljanske rijeke

U toku radovi na izgradnji mosta preko Bežljanske rijeke

U mjesnoj zajednici Banja Vrućica, naselju Bežlja, u toku su radovi na izgradnji mosta preko Bežljanske rijeke, jer je stari most, drvene konstrukcije, zbog svoje dotrajalosti, a koji je koristilo oko 20 domaćinstava ovog naselja, posljednjih nekoliko dana bio u potpunosti neprohodan.

Sredstva za izgradnju ovog mosta obezbijeđena su iz budžeta opštine Teslić. Prema riječima načelnika opštine Teslić Milana Miličevića, most koji su koristili mještani dijela Bežlje u putu do svojih kuća u posljednje vrijeme bio je neprohodan za motorna vozila i poljoprivrednu mehanizaciju ali problem će ubrzo biti riješen.

-Prvobitno je bila ideja da se most samo rekonstruiše, imajući u vidu da je bio drvene konstrukcije, međutim most će biti iznova napravljen, sa novom betonskom konstrukcijom, a završetak radova se očekuje za sedam dana,  rekao je Miličević.

Izvor: Opština Teslić

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net