17/12/2017 09:19
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslićani na Pojedinačnom atletskom prvenstvu BiH za mlađe juniore

Teslićani na Pojedinačnom atletskom prvenstvu BiH za mlađe juniore

Na Pojedinačnom prvenstvu BiH za mlađe juniore koje je u subotu, 30. maja,  održano u Sokocu, atletski klub „TESLIĆ B.B.“ Teslić su predstavlјali pioniri ovoga kluba.

Iako je konkurencija bila veoma jaka, teslićki atletičari su bili u samom vrhu. Želјko Kuprešak bio je četvrti na 800 m, kao i Igor Rašić u disciplini bacanja koplјa (700 gr). Isidora Kršić je bila sedma u dvije discipline: bacanje kugle (3 kg) i 400 m žene.

Trener Atletskog kluba „Teslić B.B“ Ilija Ristić, izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima atletičara, ističući uspjeh Igora Rašić Igora koji podigao svoj lični rekord u disciplini bacanje koplja u dalјu za čitavih 18 centimetara.

Izvor:Eteslic

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net