18/01/2018 14:55
NAJNOVIJE VIJESTI
Banja Vrućica: Plijen lopova vrijedan 230.000 KM
ILUSTRACIJA

Banja Vrućica: Plijen lopova vrijedan 230.000 KM

Teslić – Policija traga za provalnicima koji su iz kuće Žarka Tubića u Banji Vrućica kod Teslića ukrali novac i automobil “mercedes”, a šteta je procijenjena na više od 220.000 maraka.

Izvor blizak istrazi je kazao da su provalnici prošli kroz  garažu do unutrašnjosti kuće dok je vlasnik spavao.

– Popeli su se na sprat u sobu gdje su pronašli i ukrali veću količinu novca u raznim valutama. Nakon toga su našli ključeve Tubićevog “mercedesa” kojim su pobjegli. Vlasnik je uočio pljačku tek ujutro – kazao je naš izvor.

Poznanici i komšije Tubića su kazali da su čuli za provalu.

– Tubić ne boravi tu često već povremeno. Bude u Švajcarskoj gdje radi i odakle povremeno dođe. Žao mi je čovjeka, ukradeno mu je sve što je štedio – kazao je jedan mještanin Banje Vrućice ne želeći da se predstavi.

U CJB Doboj, nisu željeli da otkrivaju identitet vlasnika niti iznos ukradenog novca, ali su potvrdili da im je prijavljena krađa u Banji Vrućici počinjena u noći između 26. i 27. maja.

GLAS SRPSKE

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net