22/01/2018 03:47
NAJNOVIJE VIJESTI
Seminar za delegate Vijeća naroda Republike Srpske u Tesliću

Seminar za delegate Vijeća naroda Republike Srpske u Tesliću

Teslić 29.05.2015. U Tesliću i na Banji Vrućici se održava seminar za delegate Vijeća naroda Republike Srpske u Tesliću. Cilj održavanja ovog seminara za delegate je omogućiti da Vijeće naroda,  uz pomoć svoje službe, što je moguće prije započne sa efikasnim radom, te tako doprinese kvalitetnom zakonodavnom radu radu Republici Srpskoj te uopšte i u Bosni i Hercegovini.

Seminar je  takođe i prilika da se dobiju kvalitetne informacije iz više oblasti. Novoizabrani delegati koji do sad nosi imali priliku biti u vijeću naroda, biće u prilici da dodatno razmijene mišljenja i početne utiske sa delegatima koji imaju više iskustva.

Teslić Online

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net