22/01/2018 04:09
NAJNOVIJE VIJESTI
Ani Marković iz Teslića treće mjesto na takmičenju “Raspjevani maj”
Foto: SRNA

Ani Marković iz Teslića treće mjesto na takmičenju “Raspjevani maj”

Tea Stanković iz Dervente osvojila je prvo mjesto na takmičenju u vokalnom izvođenju pod nazivom “Raspjevani maj” koje je u ovom gradu organizovao Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju “Budućnost”.

Drugo mjesto pripalo je Tijani Nišić iz Šamca, a treće Ani Marković iz Teslića.

Na takmičenju je učestvovalo 17 učenika uzrasta od 10 do 14 godina iz Doboja, Prnjavora, Teslića, Modriče, Šamca, te grada domaćina.

Takmičenje je otvorio  direktor Centra “Budućnost” Vladan Popović koji je rekao da je manifestacija lokalnog karaktera prerasla u regionalnu, te da je interes za učešće svake godine veći.

Izvor: mojaderventa.info

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net