17/01/2018 19:32
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – Pokušaj krađe u Slatini i teška krađa na Banji Vrućici
FOTO ILUSTRACIJA

TESLIĆ – Pokušaj krađe u Slatini i teška krađa na Banji Vrućici

U mjestu Slatina, opština Teslić, oko ponoći 26/ 27.05.2015. godine izvršena je provala u garažu vlasništvo Z.P. Vlasnik je, čuvši buku iz garaže koja se nalazi u sklopu porodične kuće, izašao u dvorište i zatekao izvršioca pored njegovog putničkog vozila. Izvršilac se ubrzo udaljio sa lica mjesta. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa u pokušaju.
U mjestu Banja Vrućica, opština Teslić, 26/27.05.2015. godine izvršena je provala u kuću vlasništvo Ž.T. odakle je otuđen novac. Iz garaže istog vlasnika otuđeno je putničko vozila marke „mercedes“, koji je stavljen u pogon ključevima otuđenim iz kuće. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa.

Policijskoj stanici Teslić, 27.05.2015. godine prijavljeno je da je u prethodna tri dana u mjestu Donji Ružević, opština Teslić, izvršena provala u kuću vlasništvo Z.K. odakle je otuđen televizor. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net