TESLIĆ – Pokušaj krađe u Slatini i teška krađa na Banji Vrućici

0
1218
FOTO ILUSTRACIJA

U mjestu Slatina, opština Teslić, oko ponoći 26/ 27.05.2015. godine izvršena je provala u garažu vlasništvo Z.P. Vlasnik je, čuvši buku iz garaže koja se nalazi u sklopu porodične kuće, izašao u dvorište i zatekao izvršioca pored njegovog putničkog vozila. Izvršilac se ubrzo udaljio sa lica mjesta. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa u pokušaju.




U mjestu Banja Vrućica, opština Teslić, 26/27.05.2015. godine izvršena je provala u kuću vlasništvo Ž.T. odakle je otuđen novac. Iz garaže istog vlasnika otuđeno je putničko vozila marke „mercedes“, koji je stavljen u pogon ključevima otuđenim iz kuće. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa.

Policijskoj stanici Teslić, 27.05.2015. godine prijavljeno je da je u prethodna tri dana u mjestu Donji Ružević, opština Teslić, izvršena provala u kuću vlasništvo Z.K. odakle je otuđen televizor. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa.

CJB DOBOJ