17/12/2017 09:07
NAJNOVIJE VIJESTI
Danas obilnije padavine

Danas obilnije padavine

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno sa kišom koja će tokom dana biti intenzivnija na jugu, a potom i u zapadnim krajevima, uz dnevnu temperaturu od 14 do 25 stepeni Celzijusovih.

Tokom noći na jugu se očekuje prestanak padavina, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Očekuje se od 20 do 40 litara kiše po metru kvadratnom, u Krajini od 40 do 70 litara, lokalno i više, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, na jugu jugoistočnog, a na sjeveru istočnog smjera.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Han Pijesak osam stepeni, Mrkonjić Grad devet, Sokolac deset, Prijedor, Novi Grad, Čemerno, Sarajevo 11, Banjaluka, Doboj, Zenica 12, Bijeljina, Rudo 13, Bileća 15, Trebinje 17 stepeni Celzijusovih.

 

SRNA

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net