5.5 C
Teslic
24.04.2024 23:37
Naslovna Najnovije Ministar turizma u posjeti ZTC Banja Vrućica

Ministar turizma u posjeti ZTC Banja Vrućica

0
978

Sve što je do sada urađeno u ZTC-u „Banja Vrućica“ najpozitivniji je primjer u oblasti zdravstvenog i banjskog turizma u Republici Srpskoj naveo je danas ministar trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske Predrag Gluhaković prilikom posjete našem turističkom kompleksu.

Cilj današnje posjete bio je da se resorni ministar upozna sa prošlim investicionim ciklusima kao i sljedećim razvojnim projektima.

Ministar Gluhaković pojasnio je da će ovo ministarsvo nastojati da ZTC „Banja Vrućica“ koji je jedan od vodećih brendova u svojoj oblasti, još bolje i još više pozicionira na turističkoj ljestvici jer to svakako i zaslužuje.

„Nastojaćemo da kroz saradnju sa Zdravstvenim centrom „Čigota“ predstavimo „Banju Vrućicu“ i na evropskom i svjetskom tržištu. Cilj je da se „Banja Vrućica“ sa svojom ponudom predstavi i sportskim ekipama jer ljudi ovde ne dolaze samo na liječenje.“, naglasio je minstar Gluhaković.

On je naročito istakao da je veoma bitno da lokalne zajednice usko sarađuju sa uspješnim privrednicima poput „Banje Vrućice“ jer je to na dobrobit svih te pozvao Turističku organizaciji Opštine Teslić da uloži više napora u promociji ovog turističkog giganta.

Izvor: ZTC Banja Vrućica