17/12/2017 09:22
NAJNOVIJE VIJESTI
Upaljen crveni alarm, obilne padavine 22. i 23. maja

Upaljen crveni alarm, obilne padavine 22. i 23. maja

Obilne padavine zadesiće ponovo BiH ali svi se nadaju da se neće ponoviti prošlogodišnji scenario.

Meteoalrm upaljen je na najvećem mogućem stepenu – crvenom bojom i to za 22. i 23. maj, piše novinska agencija Patria.

Meteorološka pojava za koju je izdato upozorenje su obilne padavine, a očekivana količina padavina od 50 do 80 litara po metru kvadratnom.

“Vrijeme je izuzetno opasno. Izuzetno intenzivan meteorološki događaj je prognoziran. Velika šteta i nezgode su moguće na velikom području i to u većini slučajeva s opasnošću po život. Često se informišite o očekivanim meteorološkim uslovima i rizicima. Slijedite naredbe i savjete date od strane vaših državnih tijela u bilo kojim uslovima i budite spremni na vanredne mjere”, stoji u upozorenju.

Podsjećamo, prošle godine u maju pred katastrofalne poplave takođe je bilo izdato slično upozorenje, ali se stručnjaci nadaju da ovoga puta neće doći do poplava.

NEZAVISNE

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net