17/01/2018 19:36
NAJNOVIJE VIJESTI
Đoković: Užasan žreb

Đoković: Užasan žreb

Srpski teniser Novak Đoković prisustvovao je žrebu za Rodžers kup u Torontu i izjavio da je njegov raspored užasan.

nole

Najbolji teniser sveta biće slobdan u prvom kolu, a u drugom ga čeka meč sa pobednikom duela između Gaela Monfisa i Radeka Štepaneka.

Endi Mari bi mogao da bude Novakov potencijalni protivnik u četvrtfinalu, a Dimitrov ili Vavrinka u polufinalu.

Đoković će odigrati prvi meč još od Vimbldona, gde je osovjio titulu i vratio sa na prvo mesto ATP liste, a poslednji meč na betonu odigrao je u Majamiju.

“Svi igrači vole da dolaze na ovaj turnir, lično uživam u Kanadi, u Torontu, nadam se i da će svi uživati u mečevima”, rekao je Đoković koji je prisutne zabavljao svojim šalama.

“Na tvrdoj podlozi nisam igrao još od finala Majamija prošle godine. Zbog toga sam stigao ranije u Kanadu. Već razmišljam o prvom meču, iako je žreb za mene prošao užasno”, rekao je Đoković i osvrnuo na lepe momente koji su mu se dogodili u poslednjih mesec dana.

“Iza mene je najbolji mesec u životu, titula, venčanje, beba je na putu, veoma srećan period. Moja supruga i ja smo ispunili važno poglavlje u životu”, rekao je Đoković, a prenose kanadski mediji.

Izvor:B92

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net