16/12/2017 16:24
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆANIN SMRTNO STRADAO U ITALIJI

TESLIĆANIN SMRTNO STRADAO U ITALIJI

U ponedeljak  u 19;45  u mjestu MALO  kod Vićence,  smrtno stradao dvadesotogodišnji Mirko Savičić porjeklom iz Rastuše kod Teslića. Kako nezvanično saznajemo, Mirko je biciklom na putu ka kući sustigao traktor te ga i pokušao zaobići (preteći).

mirko savicic-2Iz suprotnog smjera približio mu se automobil marke Fiat Punto kojim je upravljao 54. godišnji  Marano Vicentino pri čemu je došlo do kontakta. Uprkos naglom zaustavljanju automobila, kontakt je bio dovoljno jak da Mirko pretrpi teške povrede. Na samom mjestu nesreće ubrzo se okupio i veći broj mještana a neki su pokušali i da ožive dvadesetogodišnjaka.

Kako nezvanično saznajemo, među prvim’ koji su stigli na mjesto nesreće bila je i sama sestra nesrećnog Mirka. Mirko je živio u samoj blizini mjesta nesreće sa majkom, ocem i sestrom.

Teslic Online

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net