17/12/2017 07:10
NAJNOVIJE VIJESTI
TRI MEDALjE ZA TESLIĆKE ATLETIČARE

TRI MEDALjE ZA TESLIĆKE ATLETIČARE

Juče je održano Pojedinačno prvenstvo BiH za dječake i djevojčice, u Sokocu, na kome je učešće uzelo 20 klubova iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske. Naši atletičari su imali predstavnike u tri discipline, gdje je Igor Rašić uzeo dvije srebrne medalјe u skoku u dalј i koplјu, a Jovana Blagojević branzu u disciplini koplјa.

„Zadovolјan sam postignutim rezultatima na ovom Prvenstvu, pogotovo Rašića koji je u obje discipline postigao svoj lični rekord, isto tako, zadovolјan sam i sa Jovanom, bacačicom koplјa, koja je takođe oborila svoj lični rekord, kao i sa pionirom Milanom Ristićem koji se u konkurenciji dječaka plasirao na sadmo mjesto u diciplini 300 m“ – rekao je trener bacača Atletskog kluba „Teslić B.B.“

Teslic Strosjedioci

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net