18/01/2018 14:51
NAJNOVIJE VIJESTI
NOVI ALBUM BENDA RITAM NEREDA IZLAZI 25. MAJA!

NOVI ALBUM BENDA RITAM NEREDA IZLAZI 25. MAJA!

Novi album novosadskog sastava RITAM NEREDA koji nosi naziv “To nisi ti” je gotov i 25. maja će ugledati svetlost dana posredstvom izdavačke kuće Nocturne media.

Novi album benda RITAM NEREDA izlazi 25. maja!

Album će biti dostupan putem svih digitalnih prodavnica i streaming servisa širom sveta, a u isto vreme će stići i fizičko izdanje albuma. Momci su 10 novih pesama snimili u studiju Road pod producentskom palicom Dragana Alimpijevića Pika.Za omot je bio zadužen niko drugi do Leonid Pilipović Leo. Omot i lista pesama izgledaju ovako:

 

RITAM NEREDA – “To nisi ti” (Nocturne media, 2015)

01. Intro
02. Daleko putujem
03. Drugačije
04. Divan dan
05. Boli me sve
06. Nema dileme
07. Zauvek
08. Depresija
09. To nisi ti
10. Seti se

Izvor/ nocturnemagazine

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net