18/01/2018 14:48
NAJNOVIJE VIJESTI
Više poginulih u pucnjavi u Švajcarskoj

Više poginulih u pucnjavi u Švajcarskoj

CIRIH – Nekoliko ljudi je ubijeno u pucnjavi koja se tokom noći dogodila u Virelingenu, u švajcarskom kantonu Argau, saopštila je danas lokalna policija.

Stanovnici su čuli pucnje sinoć nešto poslije 23 sata.

Kada je policija došla pronašla je nekoliko tijela u jednoj kući i oko nje, navedeno je u saopštenju policije koje prenose agencije.

Svi ubijeni su odrasli, a policija je rekla da je u toku identifikacija žrtava i da okolnosti i motiv ovog zločina još nisu utvrđeni.

Lokalni mediji prenose da je najmanje sedam žrtava. Vireling je grad sa oko 4.500 stanovnika sjeverozapadno od Ciriha, blizu njemačke granice.

Nezavisne

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net