18/01/2018 05:20
NAJNOVIJE VIJESTI
MLADI TESLIĆKI ŠAHISTI NA PRIJEMU KOD NAČELNIKA

MLADI TESLIĆKI ŠAHISTI NA PRIJEMU KOD NAČELNIKA

U kabinetu načelnika opštine Teslić, danas je upriličen prijem za Šahovski klub „Mladost“, koji je osvojio treće mjesto na Kadetskom prvenstvu Republike Srpske. Riječ je o turniru na kojem je nastupilo 8 igrača iz ŠK „Mladost“, dok je njih 5 osvojilo medalje.

Načelnik opštine , Milan Miličević, rekao je da se Teslićani mogu ponositi dostignućima šahista, te je izrazio nadu da će uz povoljnu finansijsku situaciju teslićki šahisti imati još bolje rezultate.
Prijemu su prisustvovali i kapiten kluba Slobodan Kuzmanović, sekretar kluba Vitomir Tomić i predsjednik Momir Malić koji je razgovarao o mogućnostima za postizanje još boljih klubskih i pojedinačnih rezultata.

Igrači koji su učestvovali na Kadetskom takmičenju RS su Vladanka Tomić (kadetkinje do 16 godina, prvo mjesto), Milanka Tomić (omladinke, drugo mjesto), Miloš Đukarić (kadeti do 12 godina, drugo mjesto), Nemanja Aleksić(kadeti do 12 godina, treće mjesto), Nikola Gajić(kadeti do 12 godina, četvrto mjesto), Stefan Jotanović(kadeti do 14 godina, četvrto mjesto), Simo Todorović (kadeti do 14 godina, šesto mjesto), i Dragan Simić (kadeti do 16 godina, drugo mjesto).

Teslićki ŠK „Mladost” osnovan je pedesetih godina prošlog vijeka. Danas broji 67 aktivnih članova i još oko stotinu u školskim sekcijama.

/izvor: Opština Teslić/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net