16/12/2017 15:59
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – SMRTNO STRADAO PJEŠAK

TESLIĆ – SMRTNO STRADAO PJEŠAK

Na magistralnom putu M-4 u mjestu Đulić, opština Teslić, 03.05.2015. godine oko 07,45 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kada je putničko vozilo marke „VW golf“, kojim je upravljala N.A. sa područja opštine Teslić, udarilo pješaka K.A. sa područja opštine Teslić. U ovoj saobraćajnoj nezgodi pješak je na licu mjesta smrtno stradao. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa ljekarom mrvozornikom Doma zdravlja Teslić.

Do saobraćajne nezgode je došlo kade je putničko vozilo, koje se kretalo iz pravca Banja Luke udarilo u pješaka koji je prelazio sa desne na lijevu stranu magistralnog puta. Prilikom udara vozila dolazi do dizanja pješaka na prednji dio vozila i lomljenja vjetrobranskog stakla, nakon čega je vozilo sletjelo sa kolovoza. Tokom slijetanja pješak je skliznuo sa prednjeg dijela vozila, koje ga je pregazilo.

CJB DOBOJ – Ljerka Stanimirović

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net