20/02/2018 07:07
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNA 3 DANA

TESLIĆ – VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNA 3 DANA

Danas u Tesliću (04.05.2015.) u jutarnjim časovima očekuje se umjereno oblačno i suvo vrijeme. U podne se može  očekivati slaba kiša kao i u predvečernjim satima. Najviša dnevna temperatura do 24° ..

vv

GRAFIČKI PRIKAZ PREUZET SA: http://www.weather.ba

UTORAK (05.05.2015.) u Tesliću će biti u znaku sunčanih intervala i suvog . U jutarnjim časovima se očekuje sunčano vrijeme dok će temperatura biti u intervalu od 15 – 26°, a najviša dnevna temperatura se očekuje do 30°C tek predveče se očekuje slabija naoblaka .

Grafički prikaz preuzet sa: http://www.weather.ba

Grafički prikaz preuzet sa: http://www.weather.ba

SRIJEDA (06.05.2015.) U jutarnjim časovima vedro sa sunčanim intervalima. U podnevnim časovima dolazi do slabije naoblake dok će temperatura da se kreće od 27-31  °C.  U kasnim večernjim satima dolazi da naoblačenja koje će biti propraćeno kišom.

er

Grafički prikaz preuzet sa: http://www.weather.ba

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net