22/01/2018 04:08
NAJNOVIJE VIJESTI
PODRŠKA DJECI SA POSEBNIM POTREBAMA

PODRŠKA DJECI SA POSEBNIM POTREBAMA

Zahvaljujući Moto Klubu „ Pipes“ teslićkom Dječijem obdaništu „Palčić“ uručena je donacija didaktičkih sredstava.

Opština Teslić u saradnji sa obdaništem „Palčić“ mnogo je uradila u pogledu edukacije djece sa posebnim potrebama i u pogledu njihovog razvoja, a koje omogućavaju uključivanje u društvenu sredinu i obrazovni sistem.

Od februara mjeseca Dječije obdanište „Palčić“ je bogatije za još jednu vaspitnu grupu u kojoj borave djeca sa poteškoćama u razvoju. Sa tom djecom radi defektolog uz tim stručnjaka. Stručni tim čine pedijatar, logoped, psiholog, pedagog i vaspitač.

Ova donacija je prvenstveno namijenjena djeci sa posebnim potrebama, za njihovu edukaciju i svakodnevne radionice koje umanjuju njihove teškoće u razvoju.
Direktor Senka Halilović, naglasila je da je u posljednjem periodu akcenat stavljen na poboljšanje kvaliteta rada u ovoj ustanovi. Takođe smo uveli časove engleskog jezika, od marta je počeo Program pripreme djece za školu. Sve ove navedene aktivnosti ne bi mogli realizovati bez pomoći načelnika opštine Teslić koji je prepoznao potrebe vrtića i djece“ – rekla je Halilovićeva.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net