PROTEKLIH DANA U TESLIĆU KRAĐE, PROVALE, PRIKRIVANJE I NASILJE U PORODICI

0
1031

Полицијској станици Теслић, 21.04.2015. године пријављено је да је у мјесту Горњи Теслић, општина Теслић у претходних двадесет дана извршена провала у кућу власништво А.К., одакле је отуђен ситни алат. Извршен је увиђај. У току је рад на проналаску извршиоца или извршилаца наведеног кривичног дјела Тешка крађа.

У мјесту Укриница, општина Теслић, 20/21.04.2015. године извршена је провала у кућу и помоћни објекат власништво Д.Ј. Из куће су отуђене двије кутије са есцајгом, док је из помоћног објекта отуђен бакарни казан за печење ракије. Извршен је увиђај. У току је рад на проналаску извршиоца или извршилаца наведеног кривичног дјела Тешка крађа.

Полицијска станица Теслић, 21.04.2015. године Окружном тужилаштву Добој поднијела је три извјештаја о почињеним кривичним дјелима:

 против Д.М. са подручја општине Теслић, због основа сумње да је починио кривично дјело Крађа и против и Р.Ђ. са подручја општине Теслић, због основа сумње да је починио кривично дјело Прикривање;

против Т.С. са подручја општине Теслић, због основа сумње да је починио кривично дјело Насиље у породици или породичној заједници и против М.Ф. из Добоја, због основа сумње да је починила кривично дјело Крађа.

CJB DOBOJ/IZVOR