17/12/2017 09:23
NAJNOVIJE VIJESTI
I NAKON LAVOVSKE BORBE, PROLETER PORAŽEN

I NAKON LAVOVSKE BORBE, PROLETER PORAŽEN

TESLIĆ – Igra Proletera mamila je uzdahe malobrojne publike zbog niza stvorenih prilika, a gost strpljivo čekao svoju šansu i kaznio promašaje rivala.

U 29. minutu nijema i statična odbrana domaćih nije spriječila brzu akciju Slobode kada je Arnes Brkić pogodio cilj. Prije i nakon toga, pljuštali su udarci ka golu gostiju, ali brzopletost Dejana Gavrića, Mihajla Anđelića i Eniza Aličića skupo je koštala domaćina. Do duše, golman Slobode imao je “stotinu” ruku.

Ipak, u 64. minutu potpisao je kapitulaciju kada je lopta nabačena iz kornera odbijala se kao u bilijaru od noge do noge i došla do Aličića koji iz blizine poravnava rezultat. U nastavku je domaćin igrao još bolje, ali svoju dominaciju nije materijalizovao pa su gosti iz akcije u 85. minutu preko Ljubana Antonića stigli do trijumfa. Ovo je prvi poraz Teslićana u nastavku šampionata.

/izvor: RS Sport/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net