21/01/2018 15:51
NAJNOVIJE VIJESTI
Apple Watch napravit će veliki bum?

Apple Watch napravit će veliki bum?

Uskoro bi nam na tržište trebao stići još jedan pametni sat, ovaj put Appleov pametni sat Apple Watch predstavljen u rujnu prošle godine na WWDC konferenciji.

Prema tvrdnjama analitičara, Apple bi ove godine mogao prodati preko 26 milijuna primjeraka svojeg pametnog sata, a zasad je kod svojeg dobavljača naručio pet milijuna primjeraka za početak prodaje u travnju. Wall Street Journal izvještava da je najveća narudžba otišla za sportsku verziju sata, dok ostatak opada na luksuzni model s 18-karatnim zlatom i nešto jefitniji model s aluminijskom narukvicom.

Jeste li izvdojili novčiće za novi Apple Watch? Oni koji nisu, za Appleov pametni sat bit će potrebno izdvojiti minimalno 350 dolara koliko i košta sportska verzija sata.

Izvor: http://izona.geek.hr

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net