Pronašla je PORUKU U BOCI, ali kada ju je otvorila POŽELELA JE DA JE ODMAH BACI (FOTO)

0
1071

Većina ljudi mašta o tome da, šetajući plažom, naiđe na poruku u boci. Oni bajkoviti možda sanjaju da će tu biti i prava mapa do zakopanog blaga, ali definitivno niko ne razmišlja o ovakvom sadržaju flaše!

Korisnik Redita mariahkl13 ostvario je ovaj san. On je, šetajući plažom u Oušansajdu u Kaliforniji, pronašao nešto za šta je u prvom trenutku mislio da je poruka u boci. Međutim, kada je otvorio flašu, unutra nije bilo ništa slično!

Reč je bila pre o tegli nego o flašu i ona je bila puna ružičaste vode. Nakon što je mariahkl13 ispraznio teglu evo šta je pronašao unutra:

Urolani papir je bio uvezan crnom trakom. Unutra je bila isprana fotografija nepoznate žene. Zaista čudno je bilo to što je u nju bilo pobodeno nekoliko eksera na različitim delovima tela ženske osobe.

Mariahkl13 je čitavu priču objavio na Reditu, a njegovi pratioci su ubeđeni da je reč o nekakvoj vrsti kletve ili uroka. Iako su mu savetovali da sve odmah baci, Mariahkl13 to nije uradila i kaže da se tegla i dalje nalazi u njenoj kući.

Dnevno.rs