19/02/2018 15:25
NAJNOVIJE VIJESTI
Tanja Todorović je Zvijezda maturske večeri! (VIDEO)

Tanja Todorović je Zvijezda maturske večeri! (VIDEO)

Pobjednica izbora za Zvijezdu maturske večeri je Tanja Todorović iz Teslića, sa osvojenih 6. 544 regularnih glasova i 6, 6 odsto nevažećih glasova (465). Drugo mjesto zauzela je Danijela Grbavac sa 6. 008 osvojenih regularnih i 20 odsto nevažećih glasova (1. 501). Treće mjesto osvojila je Anđelina Ristić sa 4. 153 regularnih i 7,6 odsto nevažećih glasova (342).

Četvrta je Vanja Božić sa osvojenih 3. 925 regularnih i 8, 6 odsto nevažećih glasova (369) . Peto mjesto zauzela je Dajana Sladojević sa 3. 871 regularnih i 2 odsto nevažećih glasova (79).

Šesto mjesto pripalo je Nastji Prodanović sa 2. 833 regularnih i, sa ubjedljivo najmanjim brojem nevažećih glasova, svega 0, 8 odsto (23). Sedma je Marijana Miletić sa 2. 800 regularnih i 19, 2 odsto nevažećih glasova (666).

Osmo mjesto zauzela je Dragana Ćatić koja je osvojila 2. 544 regularnih i svega 2 odsto nevažećih glasova (52).

Deveta je Monika Vasić sa osvojenih 2. 285 regularnih i, čak 47, 4 odsto nevažećih glasova (2. 059).

Zvijezda maturske večeri, Tanja Todorović, maturantkinja je Srednje škole „Nikola Tesla” u Tesliću, smjer Mašinski tehničar. Planira upisati Poljoprivredni fakultet.

Veliko finale izbora za Zvijezdu maturske večeri počelo je 3. aprila, a završeno je 12. aprila u 23: 59 časova.

Za titulu Zvijezde maturske večeri borilo se 25 djevojaka. Pravo glasanja imali su posjetioci facebook fun page-a Elta 1 HD koji su trebali „lajkovati” fotografiju djevojke za koju žele da glasaju.

Fond nagrada za ZMV 2015,:

1. Haljina , cipele , torbica , šminkanje, manikir, pedikir, frizura, buket, bokva fitnes 1 mjesec i limuzina + ulaznica Aquana bazen (neograničen broj ulazaka) + nagrada za razred
2. Haljina, šminka i frizura + ulaznica Aquana bazen (neograničen broj ulazaka)
3. Tablet, tretman lica i masaža, večera za dvoje, bokva fitnes 1 mjesec + ulaznica Aquana bazen (neograničen broj ulazaka)
4. Tablet, poklon paket kozmetika, ulaznice Aquana (20 ulazaka)
5. Kurs stranog jezika, bijeljenje zuba, bokva fitnes 1 mjesec, ulaznice Aquana (20 ulazaka)

Sve ostale djevojke (od 6. do 25.mjesta) dobijaju po jednu ulaznicu za Aquanu (do 20 ulazaka)

Posebno će biti nagrađene jedna ili dvije djevojke koje će odabrati redakcija ELTA TV po svom izboru…

Izvor:srpskacafe

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net