18/01/2018 14:17
NAJNOVIJE VIJESTI
“MILJA” NAPUSTIO MINERAL !!!

“MILJA” NAPUSTIO MINERAL !!!

Zoran Dujaković više nije trener FK ”Mineral”. ”Kap koja je prelila čašu” bio je nedjeljni poraz od Omarske, te je nakon utakmice Dujaković saopštio igračima da podnosi ostavku. Loše stanje u klubu , posljednje mjesto na tabeli, sve je to uslovilo da popularni ”Milja” napusti klub. Bivšem treneru se treba zahvaliti na saradnji i za sve što je učio za klub.
Dujaković na ”kormilo” ekipe došao u januaru 2014.g. Od tada je predvodio tim na 30 utakmica, ostvario je 14 pobjeda, 4 neriješena i 12 poraza. Pod njegovim vođstvom ekipa je postigla 49 golova , a primila 45. Pod njegovim vođstvom Mineral je osvojio titulu u Regionalnoj ligi ”Centar” i izborio plasman u Drugu ligu ”Zapad”. Nakon prvog dijela sezone Mineral je bio na 12.mjestu, ali nakon samo jednog boda u četiri utakmice, naš klub je ”zakucan” za dno tabele i šanse za opstanak su smanjene.
Ime novog trenera nije poznato, trenutno će ekipu preuzeti predsjednik UO Slađan Čović.

Mineral, FB

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net