18/12/2017 04:38
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslic- Student 78-80

Teslic- Student 78-80

Još jedna drama u dvorani Radolinka u kojoj su, nažalost, naši košarkaši poraženi od banjalučkog Studenta.

Izuzetno uzbudljiva utakmica u kojoj je pitanje pobjednika rješeno tek nakon produžetka u kojem su gosti imali više sportske sreće.

Banjalučani su veći dio regularnog dijela imali blagu rezultatsku prednost, da bi mi trojkom na 6 sekundi do kraja regularnog dijela uspjeli izboriti produžetak.

Bili smo jako blizu pobjede i na 2 minute do isteka produžetka smo vodili 78-74 ali nakon toga više nismo postigli nijedan poen i na kraju izgubili rezultatom 78-80.

Do kraja ćemo voditi grčevitu borbu za opstanak, ali još uvijek imamo sve u svojim rukama. Na 3 kola do kraja (od čega 2 utakmice igramo kući) imamo pobjedu više od ekipe Drine i bolju međusobnu koš razliku.

Takođe ovom prilikom se zahvaljujemo publici na izuzetnoj podršci koja nam je tokom cijelog meča davala vjetar u leđa i bila naš šesti igrač.

KK TESLIĆ – KK STUDENT 78-80 (22:22, 12:18, 13:17, 25:15; produžetak 06:08)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net