18/01/2018 12:57
NAJNOVIJE VIJESTI
RADOŠEVIĆ: U MARTU VIŠE OD 18.000 NOĆENJA

RADOŠEVIĆ: U MARTU VIŠE OD 18.000 NOĆENJA

ZTC BANJA VRUĆICA – U Zdravstveno-turistističkom centru “Banja Vrućica” u ovom mjesecu ostvareno je više od 18.000 noćenja, rekao je vršilac dužnosti generalnog direktora ovog centra Aleksandar Radošević. 

“U ‘Banji Vrućici’ sezona traje skoro cijelu godinu. Ove godine, početkom februara imali smo pune gotove sve kapacitete, izuzev hotela ‘Hercegovina’ koji je tada renoviran”, kaže Radošević.

On je istakao da je priznanje, koje je “Banja Vrućica” dobila od Privredne komore Republike Srpske, potvrda za dosadašnji uspješan rad, saopšteno je iz ovog zdravstveno-turističkog centra.

“Ovo je još jedna potvrda našeg zalaganja da turističku ponudu svrstamo u sami vrh, ne samo kada je riječ o Republici Srpskoj, nego i šire”, dodao je Radošević.

BANJALUKA, 31. MARTA /SRNA/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net