19/02/2018 15:40
NAJNOVIJE VIJESTI
Doboj – U saobraćajnoj nezgodi jedno lice smrtno stradalo
FOTO ILUSTRACIJA

Doboj – U saobraćajnoj nezgodi jedno lice smrtno stradalo

Na dijelu magistralnog puta Doboj – Rudanka u naselju Bare, područje grada Doboja, 30.03.2015. godine oko 18,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: putničko vozilo marke „reno megan“, kojim je upravljao R.M. iz Doboja i autobus vlasništvo preduzeća „Trebava-ekspres“ DOO Doboj, kojim je upravljao M.M. iz Doboja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi na licu mjesta smrtno je stradao vozač putničkog vozila R.M.
Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac, izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.
Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila koji se kretao iz pravca Doboja, usljed neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad vozilom, prilikom čega je sletio sa kolovoza u desnu stranu, a potom, vrativši se na kolovoz desnom bočnom stranom vozila udario u prednji dio autobusa koji se u tom momentu kretao iz suprotnog pravca.
Tijelo preminulog R.M. prevezeno je u prosekturu dobojske bolnice gdje će na osnovu naredbe dežurnog tužioca, danas biti izvršena obdukcija.

 

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net