Doboj – U saobraćajnoj nezgodi jedno lice smrtno stradalo

0
1583
FOTO ILUSTRACIJA

Na dijelu magistralnog puta Doboj – Rudanka u naselju Bare, područje grada Doboja, 30.03.2015. godine oko 18,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: putničko vozilo marke „reno megan“, kojim je upravljao R.M. iz Doboja i autobus vlasništvo preduzeća „Trebava-ekspres“ DOO Doboj, kojim je upravljao M.M. iz Doboja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi na licu mjesta smrtno je stradao vozač putničkog vozila R.M.
Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac, izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.
Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila koji se kretao iz pravca Doboja, usljed neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad vozilom, prilikom čega je sletio sa kolovoza u desnu stranu, a potom, vrativši se na kolovoz desnom bočnom stranom vozila udario u prednji dio autobusa koji se u tom momentu kretao iz suprotnog pravca.
Tijelo preminulog R.M. prevezeno je u prosekturu dobojske bolnice gdje će na osnovu naredbe dežurnog tužioca, danas biti izvršena obdukcija.

 

CJB DOBOJ