PODRINjE (J) – PROLETER (T) 1:2

0
1911

Janja – Igralište: Podrinja. Gledalaca: 350. Sudija: Dragan Mejakić (Banjaluka). Strelci: Kostić (iz penala) u 64. minutu za Podrinje, a Kondić u 69. i Marković u 88. minutu za Proleter (T). Žuti kartoni: Hadžić, Orlić, Mičić, Karjašević, Merić (Podrinje), Mijailović, Kovačić, Kondić, Panić, Arsenović, N. Popović (Proleter). Crveni karton: Nemanja Veselinović (Podrinje) u 57. minutu.

PODRINjE (J): Orlić, Veselinović, Kikić, Sajtanović (od 46. Merić), Mičić, Arnautović, Hasanović, Pavić, Hadžić (od 78. Suljić), Karjašević (od 77. Đokić), Kostić. Trener: Miroslav Milanović.

PROLETER (T): Matović, N. Popović, Kondić, Arsenović, Panić (od 77. B. Popović), Marković (od 89. Ignjić), Dolić (od 62. Aličić), Galamić, Anđelić, Kovačić, Mijailović. Trener: Mile Lazarević.

Fudbaleri iz Teslića osvojili su u Janji vrlo važne bodove za opstanak, zanimljivo je da su na dva gostovanja igrači Proletera osvojila četiri boda, remiju u Krupi na Vrbasu dodali su pobedu u Podrinju.

Domaćin je poveo u 64. minutu iz jedanaesterca sa igračem manje, a siguran sa 11 metara bio je Filip Kostić. Ipak, brojčano slabiji na terenu izabranici trenera Mileta Milanovića nisu uspeli da se odupru Teslićanima. Prvo je Aleksandar Kondić u 69. minutu izjednačio, da bi dva minuta pre kraja veliku pobedu gostima doneo Vladimir Marković.

Sa ova tri boda igrači proletera uhvatili su priključak sa ostalim klubovima i ulaze u ravnopravnu borbu za opstanak u nastavku šampionata.

Izvor: sporlive.ba