18/01/2018 13:07
NAJNOVIJE VIJESTI
Nagrađena najuspješnija preduzeća

Nagrađena najuspješnija preduzeća

Privredna komora Republike Srpske dodijelila je večeras priznanja preduzećima “Sportek” iz Kotor Varoša, “Svislajon” iz Trebinja i “Prima” iz Gradiške u kategoriji najuspješnijih velikih privrednih društava u 2014. godini.

U okviru manifestacije “Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2014. godinu” u kategoriji najuspješnijih srednjih privrednih društava nagrađeni su “Alpro” iz Vlasenice, “ZP komerc” iz Vršana kod Bijeljine i “Topling” iz Prnjavora.

U kategoriji najuspješnijih malih privrednih društava nagrađeni su “Tanasić” Bijeljina, “Vladrag” Pale, “Spektra DMG” Banjaluka, “Neno” Teslić i “Pčelica Maja” Bileća.

Za doprinos u oblasti zapošljavanja i investiciju nagrađena su preduzeća EFT – Rudnik i Termoelektrana “Stanari”, “Napko beds faktori” Petrovo i “Mak Mladost” iz Mrkonjić Grada.

Za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti u 2014. godini nagrađeni su kompanija “M:tel”, “Banjalučka pivara” i “Arselor Mital” Prijedor.

Priznanja za najuspješniju ženu u privredi u prošloj godini dobile su Mira Pazurević iz preduzeća “Sanino”, Stana Marković iz firme “Јelšingrad livar” i Dubravka Topalović iz kompanije “Nuti due”.

Za doprinos razvoju turizma priznanja su dobili Andrićgrad, Banja Vrućica i Etno selo “Stanišići”.

Predstavnici Privredne komora uručili su priznanja i za 10 najuspješnijih privrednih društava iz Srpske u kategoriji “Prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda” za linije proizvoda, koja su se istakla svojom kvalitetom u prošloj godini.

Priznanja su dobile firme “Slap” iz Rogatice za svježu pastrmku, “KLM” iz Prnjavora za linije plitkih i dubokih cipela za profesionalnu upotrebu, “Mlijekoprodukt” iz Kozarske Dubice za jogurte “vitalija”, “Nova Dipo” iz Gornjih Podgradaca za stolicu “bertil”, te “Mira” iz Prijedora za čajno pecivo “lili vanilin”.

Nagrade su dobile i firme “Tri best” iz Banjaluke za hidrauličnu platformu za pozorište, “Krajina klas” iz Banjaluke za oranž tortu, “Dermal” iz Kotor Varoša za brizganu obuću, “Veleprehrana” iz Banjaluke za “flips”, te “Lamperija enterijer” sa Pala za sobna vrata.

Manifestaciji “Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2014. godinu” prisustvovali su i predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, ministar industrije, energetike i rudarstva Petar Đokić, ministar trgovine i turizma Predrag Gluhaković, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Stevo Mirjanić, ministarka za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić, gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović, te druge javne ličnosti.

Izvor :RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net