22/01/2018 03:58
NAJNOVIJE VIJESTI
Zapaženi rezultati teslićkih atletičara
FOTO ILUSTRACIJA

Zapaženi rezultati teslićkih atletičara

Zapaženi rezultati teslićkih atletičara na Zimskom prvenstvu BiH u bacačkim i skakačkim disciplinama.

TESLIĆ, 23. MARTA – Na Zimskom prvenstvu BiH u bacačkim i skakačkim disciplinama, koje je, u subotu, 21. marta, održano u Sarajevu, članica atletskog kluba „Teslić B.B.“ Dragana Pozderović osvojila je treće mjesto, u troskoku, u konkurenciji juniorki i drugo, u konkurenciji seniorki, u disciplini skok u dalј.
U konkrenciji djevojčica Isidora Kršić je u obije discipline zauzela četvrto mjesto.

Izabranik trenera AK „Teslić B.B.“Dragiše Kovanovića, Igor Rašić, osvojio je treće mjesto u disciplini bacanja koplјa 600 g.

„Na ovo Prvenstvo smo i išli samo sa tri predstavnika u konkurenciji seniorki, juniorki, djevojčica i dječaka. Žao mi je što Isidora nije uzela medalјu u svojim disciplinama, no ipak sam zadovolјan sa ukupnim rezultatima naših atletičara“ – rekao je trener AK „Teslić B.B.“, Ilija Ristić.
Na takmičenju je nastupilo 170 takmičara svih uzrasnih kategorija iz 15 klubova. Organizator Državnog zimskog prvenstva u skokovima i bacanjima bio je AK “Sarajevo“

Preuzeto sa: Teslic Starosjedioci

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net