18/01/2018 13:33
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – Požar u preduzeću “LIGNACOM”
FOTO ILUSTRACIJA

TESLIĆ – Požar u preduzeću “LIGNACOM”

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, zajedno sa inspektorom za protivpožarnu zaštitu CJB Doboj i vještakom elektrostruke, 23.03.2015. godine, izvršili su uviđaj radi utvrđivanja uzroka požara koji je 22.03. tekuće godine, izbio u skladišnom prostoru preduzeća „LIGNACOM“ AD Teslić. Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštav Doboj.

Požar, koji je izbio oko 23,20 časova lokalizovala je Vatrogasna jedinica Teslić oko 00,20 časova. Uviđajem je utvrđeno da je najvjerovatniji uzrok požara neispravna elektroinstalacija na plafonskoj svetiljki, koja je izuzeta radi vještačenja. Požar je izbio u lakirnici i proširio se na skladišni prostor u kome se nalazila lako zapaljiva roba-materijal za tapaciranje namještaja. Odgovorno lice u preduzeću naknadno će se izjasniti o visini pričinjene materijalne štete.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net