17/01/2018 19:36
NAJNOVIJE VIJESTI
Miličević kandidat za ličnost godine u BiH

Miličević kandidat za ličnost godine u BiH

TESLIĆ – Povodom 20. godišnjice potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma, “Večernji list” će izabrati ličnost godine u Bosni i Hercegovini u 12 kategorija.

U kategoriji političara nominovano je 20 ličnosti, među kojima je i Milan Miličević, načelnik opštine Teslić.

Miličević je jedan od 4 kandidata iz svijeta politike koji su u prošloj godini ostavili najviše traga u Republici Srpskoj i samim tim našao svoje mjesto na “Večernjakovom” popisu kandidata za Ličnost godine za 2014.

Pod naslovom “Opštinski revolucionar iz Teslića”, “Večernji list” opisuje Miličevića kao načelnika koji je povećao socijalna primanja i ulaganja u projekte, a u isto vrijeme smanjio dug opštine i povećao ulaganja u razvoj poljoprivrede.

Pored Miličevića, za ovu prestižnu nagradu iz Republike Srpske kandidovani su i Mladen Ivanić, Ognjen Tadić i Nebojša Radmanović.

Trinaesti “Večernjakov pečat” će se održati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru 26. marta, sa početkom u 20 časova.

Izvor: Agencije

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net