Derbi: FK MINERAL igra protiv fudbalske “Ikone” grada Doboja

0
1160

Nakon povoljnog rezultata u prošlom kolu na redu su novi domaći izazovi. Dolazi nam ”fenjeraš” sa šampionskom ekipom.

”Ikona” grada Doboja, Fudbalski klub ”Sloga”, prije samo dvije sezone bila je ”strah i trepet” za sve klubove u Prvoj ligi Republike Srpske, danas posljednja ekipa u Drugoj ligi ”Zapad”. Ali ova sadašnja Sloga nije ni ”slika ni prilika” one ekipe od jesenas. Ove zime su vratili svoje bivše ”asove” koji su uspješno nastupali u najjačem republičkom rangu. Za titulu je kasno da se bore pa im je jedini zadatak opstanak.

Isti zadatak ima i naš tim-opstanak. Ovog proljeća sastav čini spoj mladosti i iskustva, koji se već u Kozarskoj Dubici pokazao kao uspješan. Na terenu smo bili borci i nismo dali Borcu pobjedu, u nedjelju ćemo biti složni i nećemo dati Slogi bodove. Trenutno na tabeli, Mineral ima dva boda više od narednog protivnika.

Prošle jeseni u Doboju, Sloga je slavila sa 2:1, jedini gol za naš tim je postigao Stojanović. Suspendovanih igrača nema, od ranije nema Čovića, Kovačevića, Simića… Ekipi iz Doboja teren neće biti nepoznat jer su kompletne pripreme obavili na njemu.

Utakmicu će suditi Branko Trkulja iz Oštre Luke, sa pomoćnicima Luka Bilbija(Prijedor), Nikola Crnadak(Laktaši)

POZIVAMO PUBLIKU DA U ŠTO VEĆEM BROJU DOĐU I PODRŽE NAŠ TIM U VAŽNOJ UTAKMICI U BORBI ZA OPSTANAK! NEDJELjA DAN ZA MINERAL!

UTAKMICA POČINJE U 14:00 ČASOVA U NEDJELJU 22.03.2015. godine

Izvor: FB/FK MINERAL Banja Vrućica