18/12/2017 04:41
NAJNOVIJE VIJESTI
Većina građana opštine Teslić ne zna brojeve hitnih službi!
ILUSTRACIJA

Većina građana opštine Teslić ne zna brojeve hitnih službi!

Kada su nam ugroženi život ili imovina zovemo pomoć. Da bismo pomoć dobili potrebno je da znamo koji broj telefona trebamo pozvati. Činjenica je da veliki broj stanovnika Srpske u ključnim situacijama, kada nam je pomoć najpotrebnija, ne zna brojeve policije, vatrogasaca i hitne pomoći
Svi se mi nadamo da nam intervencija policije, vatrogasaca i hitne pomoći nikada neće zatrebati. Ipak i ako nam zatreba mnogo je građana koji ne znaju na kome broju da potraže pomoć. Iako su brojevi lako pamtljivi nisu se svi Teslićani mogli sjetiti da policiju mogu dobiti pozivom na broj 122, vatrogasce 123 a hitnu pomoć na 124.

Da građani znaju često pobrkati brojeve potvrdili su nam i u teslićkoj Vatrogasnoj jedinici. Često im se desi da građani pozovu Vatrogasnu stanicu, a potrebna im je Hitna pomoć ili policija.

Da ne biste lutali tražeći pomoć potrudite se da zapamtite na koje brojeve telefona pomoć mozete dobiti. Nadamo se da vam ovi brojevi neće biti potrebni, ali ukoliko to ipak budu, luksuz koji sebi ne možemo priuštiti je taj da ih ne znamo.

Srpskacafe.com

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net