18/01/2018 05:41
NAJNOVIJE VIJESTI
Rasvjetljeno krivično djelo Teška tjelesna povreda

Rasvjetljeno krivično djelo Teška tjelesna povreda

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST CJB DOBOJ

Rasvjetljeno krivično djelo Teška tjelesna povreda učinjeno u prethodnom periodu

Sektor kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Doboj, 18.03.2015. godine podnio je izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv Dalibora Matića iz Teslića, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Teška tjelesna povreda.

Za prijavljenog postoji osnov sumnje da je 17.09.2014. godine oko 21,45 časova ispred ulaza u stambenu zgradu u Kninskoj ulici u Tesliću fizički nasrnuo na Slavka Grabovca i oborivši ga na tlo zadao mu više udaraca zatvorenom šakom u predjelu glave, usljed čega je oštećeni zadobio teške tjelesne povrede u vidu preloma desne jagodične kosti lica, izliva krvi u lobanju, nagnječenje desne jabučice i krvnog podliva kapka desnog oka.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici, a potom i u Univrzitetsko kliničkom centru Banja Luka gdje je i konstatovan stepen zadobijenih povreda.
Portparol:
Ljerka Stanimirović, CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net