17/12/2017 07:34
NAJNOVIJE VIJESTI
U Tesliću održano predavanje na temu “Post i sveto pričešće”

U Tesliću održano predavanje na temu “Post i sveto pričešće”

U nedjelju Krstopokolonu, 15. marta 2015. godine, u velikoj sali SPKD “Prosvjeta” u Tesliću održano je predavanje na temu „POST I SVETO PRIČEŠĆE.“

Predavanje je održano po blagoslovu NJegovog Preosveštenstva Episkopa zvorničko-tuzlanskog G. Hrizostoma, a u organizaciji parohija teslićkih i Misijskog fonda Eparhije zvorničko-tuzlanske.
Predavač, jeromonah dr Kleopa Stefanović, sabrat manastira Krušedola i profesor Bogoslovije “Sveti Arsenije Sremac” u Sremskim Karlovcima, postupnim izlaganjem teme posta i svetog pričešća uspio je da pridobije pažnju i povjerenje brojne publike koja je napunila salu u želji da čuje riječ Božiju iz usta čuvara moštiju Svete Petke. Uslijedila su mnoga pitanja i komentari kojima su otklonjene mnoge nedoumice i data je podrška vjernom narodu Teslića da se „podvigom dobrim podvizava“ čekajući dan Pashe Gospodnje.
Stavljajuću autoritet Svete Petke kao uzor svetoga života, predavač je pozvao prisutne da se spasavamo vjerom koja se kroz ljubav i djela projavljuje i svjedoči da je živ Gospod Bog naš i da će biti živa duša naroda našega.

Arhijerejsko namjesništvo teslićko

teslic-pred 2 teslic-pred 3 teslic-pred 5

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net