20/02/2018 07:08
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – OPLJAČKAN KIOSK “MIMI”
FOTO - ILUSTRACIJA

TESLIĆ – OPLJAČKAN KIOSK “MIMI”

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 7 krivičnih djela, 3 narušavanja javnog reda i mira i 2 saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji:

U Tesliću, 16.03.2015. godine oko 14,50 časova, maskirano lice ušlo je u kiosk „Mima“ i uz prijetnju upotrebe noža od radnice otuđio novac od pazara, kovanice u ukupnom iznosu od oko 50,00 KM. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca navedenog krivičnog djela Razbojništvo.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net