16/12/2017 16:32
NAJNOVIJE VIJESTI
Kamion sa prikolicom udario u autobus Teslić-prevoza

Kamion sa prikolicom udario u autobus Teslić-prevoza

Kamion sa prikolicom udario je jutros u autobus Teslić-prevoza iz Teslića, pun putnika. Nema podataka o povrijeđenima.

Jutros oko sedam sati i 20 minuta u Doboju se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je kamion sa prikolicom, preduzeća “Beend” iz Ilijaša udario u autobus Teslić-prevoza iz teslića, pun putnika, javio je “Dnevni Avaz”.

Zadnja stakla na autobusu su popucala, a vidljiva je veća šteta na oba vozila koja su učestovala u ovoj saobraćajnoj nesreći.

“Ispred nas je neko vozilo skretalo za ulaz u Doboj zbog čega je vozač autobusa stao na magistralnom putu. Onda smo čuli strahovit udar u zadnji dio autobusa. Stakla su pukla i nastala je vriska u autobusu. Inače svakog jutra putujem ovim autobusom na relaciji Teslić – Doboj”, kaže jedna od putnica autobusa.

Do 7 sati i trideset minuta policija CJB Doboj još nije bila izašla na uviđaj, a vozači su koristili zaobilazne puteve, zbog čega su formirane kilometarske kolone. Putnici su čekali policiju u autobusu, a mjesto na kojem se nesreća dogodila od ranije je poznato po većem broju udesa.
Najvjerovatniji uzrok ove nesreće je neprilagođena brzina vozača kamiona koji nije uspio da se na vrijeme zaustavi.

Izvor: mondo.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net