АУТОГОЛ МИЛАНА МИЛИЧЕВИЋА

2
2446

Теслићки СДС је 07.03.2015. одржао унутарстраначке изборе гдје је Милан Миличевић поново изабран за предсједника. За разлику од прошлог пута када се за мјесто предсједника водила жестока борба, овај пут је Миличевић изабран једногласно. Све звучи сјајно, ако се не узме у обзир да су избори били изрежирани од стране првог човјека теслићког СДС-а. Наиме, када је постао начелник Теслића, Миличевић је радо дочекивао нове чланове СДС-а и подређивао их себи. Међу њима су углавном били они који су скидали црвени дрес да би обукли плави са изговором да су им се баш сада поклопили програми. Баш ти бивши црвени су се брзо дочепали функција и почели су да воде главну ријеч у теслићком СДС-у, као и општини Теслић. Баш ти бивши црвени су преко ноћи постали највећи СДС-овци. За искрене и поштене чланове СДС-а који су увидјели да Миличевић уништава странку више није било мјеста.

Остали су на маргинама странке да гледају како се погрешне одлуке доносе једногласно. Миличевић је очигледно заборавио да искрени чланови доносе највише гласова и да им народ највише вјерује. Обузет својим личним интересима заборавио је да су баш ти искрени чланови најзаслужнији што је он данас начелник, али зато није заборавио да приватизује сранку. Очито да предсједник теслићког СДС-а има лоше савјетнике па прави грешку за грешком, али последња грешка је аутогол који ће скупо платити на изборима 2016-те. Општи избори 2014 су показали да Миличевић води лошу политику општине Теслић, али очито је да доктор из пораза ништа није научио. Најгоре тек слиједи јер Теслићки СДС ће подржати Младена Босића за предсједника СДС-а, а уколико Босић остане предсједник, Српска Демократска Странка ће извршити политичко самоубиство.

Искрени члан СДС-а

NAPOMENA: TEKST NIJE DJELO SAMIH ADMINISTRATORA PORTALA “TESLIĆ ONLINE” , NITI ISKAZUJE STAV ISTIH. TEKST U CJELOSTI PRENOSIMO NA OSNOVU PORUKE KOJU SMO DOBILI U INBOX NA NAŠOJ FB PREZENTACIJI.

402bad11e0f66a88ed7ed60ed5c0fa41fc93ae97bcbba08f7ba664475bf2ba21TAKOĐE VJERUJEMO DA JE PROFIL NAPRAVLJEN SAMO ZA TEKST KOJI JE PROSLIJEĐEN.

Comments are closed.