21/02/2018 20:10
NAJNOVIJE VIJESTI
АУТОГОЛ  МИЛАНА МИЛИЧЕВИЋА

АУТОГОЛ МИЛАНА МИЛИЧЕВИЋА

Теслићки СДС је 07.03.2015. одржао унутарстраначке изборе гдје је Милан Миличевић поново изабран за предсједника. За разлику од прошлог пута када се за мјесто предсједника водила жестока борба, овај пут је Миличевић изабран једногласно. Све звучи сјајно, ако се не узме у обзир да су избори били изрежирани од стране првог човјека теслићког СДС-а. Наиме, када је постао начелник Теслића, Миличевић је радо дочекивао нове чланове СДС-а и подређивао их себи. Међу њима су углавном били они који су скидали црвени дрес да би обукли плави са изговором да су им се баш сада поклопили програми. Баш ти бивши црвени су се брзо дочепали функција и почели су да воде главну ријеч у теслићком СДС-у, као и општини Теслић. Баш ти бивши црвени су преко ноћи постали највећи СДС-овци. За искрене и поштене чланове СДС-а који су увидјели да Миличевић уништава странку више није било мјеста.

Остали су на маргинама странке да гледају како се погрешне одлуке доносе једногласно. Миличевић је очигледно заборавио да искрени чланови доносе највише гласова и да им народ највише вјерује. Обузет својим личним интересима заборавио је да су баш ти искрени чланови најзаслужнији што је он данас начелник, али зато није заборавио да приватизује сранку. Очито да предсједник теслићког СДС-а има лоше савјетнике па прави грешку за грешком, али последња грешка је аутогол који ће скупо платити на изборима 2016-те. Општи избори 2014 су показали да Миличевић води лошу политику општине Теслић, али очито је да доктор из пораза ништа није научио. Најгоре тек слиједи јер Теслићки СДС ће подржати Младена Босића за предсједника СДС-а, а уколико Босић остане предсједник, Српска Демократска Странка ће извршити политичко самоубиство.

Искрени члан СДС-а

NAPOMENA: TEKST NIJE DJELO SAMIH ADMINISTRATORA PORTALA “TESLIĆ ONLINE” , NITI ISKAZUJE STAV ISTIH. TEKST U CJELOSTI PRENOSIMO NA OSNOVU PORUKE KOJU SMO DOBILI U INBOX NA NAŠOJ FB PREZENTACIJI.

402bad11e0f66a88ed7ed60ed5c0fa41fc93ae97bcbba08f7ba664475bf2ba21TAKOĐE VJERUJEMO DA JE PROFIL NAPRAVLJEN SAMO ZA TEKST KOJI JE PROSLIJEĐEN.

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net