20/02/2018 06:47
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – JEDNA OSOBA POVRIJEĐENA PRI SJEČI STABLA
FOTO ILUSTRACIJA

TESLIĆ – JEDNA OSOBA POVRIJEĐENA PRI SJEČI STABLA

U mjestu Čečava, opština Teslić, 10.03.2015. godine, prilikom sječe stabla u šumi zvanoj „Kruševa“, teške tjelesne pvrede zadobi je D.M. sa područja opštine Stanari. Nakon ukazane ljekarske pomoći u dobojskoj bolnici, povrijeđeni je prevezen u UKC Banja Luka.

Uviđajem, koji su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić, utvrđeno je da je oboreno stablo udarilo D.M. u predjelu grudnog koša, prilikom čega ga je odbacilo na drva koja su prethodno lagerovana na toj lokaciji. O navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net