18/12/2017 04:41
NAJNOVIJE VIJESTI
UZNEMIRUJUĆE Provalili u zatvor, oteli silovatelja, vukli ga po ulici i kamenovali!
AFP-Izvor

UZNEMIRUJUĆE Provalili u zatvor, oteli silovatelja, vukli ga po ulici i kamenovali!

Podivljala masa građana probila se jučer u zatvor u indijskom gradu Dimapuru, otela muškarca optuženog za višestruko silovanje studentice te ga pretukla do smrti, gađala kamenjem i vukla po gradskim ulicama.

Muškarac je preminuo tokom linča, javljaju lokalni mediji.

02

U tome trenutku muškarac još uvijek nije bio okrivljen za silovanje, a napad dolazi u vrijeme snažne ljutnje javnosti zbog velikog broja seksualnih zločina u Indiji.

The Indian Express javlja da je ubijeni muškarac identificiran kao 35-godišnji prodavač rabljenih automobila koji je 24. februara ove godine navodno silovao studenticu s lokalnog fakulteta.

Dan kasnije je uhapšen.

03

Autor: N. K. – See more at: http://www.avaz.ba/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net