17/12/2017 07:19
NAJNOVIJE VIJESTI
Mladi Teslićanin u zatvoru mijenja svoje životne ciljeve!

Mladi Teslićanin u zatvoru mijenja svoje životne ciljeve!

Veselin Simić (21) iz Teslića, koji se zbog krađe već osam mjeseci nalazi u Odjeljenju vaspitno-popravnog doma za maloljetnike KPZ Banjaluka, rekao je novinarima da mu je boravak u ovoj ustanovi pomogao da shvati da je ono što je radio bilo pogrešno i da se tome više ne vraća. On je rekao da se u slobodno vrijeme u ovoj ustanovi bavi crtanjem, a u međuvremenu završava treći razred ugostiteljske škole. “Kada izađem očekujem da ću se zaposliti i nastaviti normalan život”, rekao je Simić.

U odjeljenju vaspitno-popravnog doma za maloljetnike trenutno nalazi 13 osoba a u posljednjih pet godina Vlada Srpske uložila oko četiri miliona KM na poboljšanju uslova za smještaj osuđenika u KPZ Banjaluka.

 SRNA/foto

mojteslicinfo

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net