19/02/2018 15:14
NAJNOVIJE VIJESTI
Proleterove muke s povredama

Proleterove muke s povredama

TESLIĆ – Novom treneru teslićkog Proletra Miletu Lazareviću velike glavobolje zadaju povrede fudbalera. U redovima “fenjeraša” prvoligaškog karavana van stroja su Selmir Mahmutović, Predrag Dolić i Vladimir Marković, koji su se povrijedili u posljednjoj provjeri protiv Ljubića.

Iako su protiv Prnjavorčana slavili 4:1 (strijelci Adil Kovačić, Rade Popović, Milan Petrović i Mihajlo Anđelić), ovaj trijumf ih je mnogo koštao s obzirom da će pomenuti trojac propustiti start proljećnog dijela prvenstva narednog vikenda, kada gostuju Krupi.

Najgore je prošao Mahmutović, koji će zbog povrede koljena pauzirati duži period i vjerovatno će propustiti kompletnu predstojeću polusezonu.

Izvor: Sport RS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net