18/12/2017 04:32
NAJNOVIJE VIJESTI
”NEZABILJEŽEN INCIDENT PREKINUO PRIJATELJSKI MEČ”
FOTO: ARHIVA TESLIĆ ONLINE

”NEZABILJEŽEN INCIDENT PREKINUO PRIJATELJSKI MEČ”

BANJA VRUĆICA – Generalna proba fudbalera Minerala trajala je samo 65 minuta. Na našem terenu se zaista rijetko dešava da dođe do prekida utakmice zbog navijačkih nereda, ali ovo što juče desilo se zaista rijetko dešava bilo gdje.

DSC_0030

Foto Arhiva…”Dobar fudbal ostao u sjeni nemilih scena”

Naime, za ovaj prekid nisu krivi ni naši ni gostujući navijači već isključivo navijači trećeg kluba. Do 65.minute sve je bilo fer i korektno, kada se odjedno pojavila grupa oko 50-ak navijača Proletera iz Teslića, koji su fizičku nasrnuli na gostujuće navijače, sudija je odmah prekinuo susret, a uz dogovor oba tima odlučeno je da se igrači ne vraćaju na teren.
Zaista je nepoznat razlog napada na navijače iz Tešnja koji su svoj tim bodrili fer i korektno a pozdravljali su i dobre poteze naših igrača. Ekipa TOŠK-a je gotovo kompletne pripreme obavila na Banji Vrućici i sve je prošlo bez ikakvih problema do juče. Želimo samo reći ne ponovilo se!

IZVOR: FK Mineral 1968

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net