18/01/2018 14:28
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – PROVALA U PICERIJU “STELA” I PRODAVNICU “KIU CVIJEĆE”
FOTO / ILUSTRACIJA

TESLIĆ – PROVALA U PICERIJU “STELA” I PRODAVNICU “KIU CVIJEĆE”

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 4 krivična djela i 1 saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

Značajniji bezbjednosni događaji:

U Tesliću, 24/25.02.2015. godine izvršena je provala u ugostiteljski objekat „Picerija Stela“ i u prodavnicu „Kiu cvijeće“, odakle je otuđen novac. Provala je izvršena i u stomatološku ambulantu, gdje je izvršena premetačina i po izjavi vlasnika ništa nije otuđeno. U svim slučajevima izvršeni su uviđaji. Policijski službenici Policijske stanice Teslić preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenih krivičnih djela Teška krađa i Teška krađa u pokušaju.

Policijska stanica Teslić, 25.02.2015. godine Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela je dva izvještaja o počinjenim krivičnim djelima:

  1. protiv E.H. sa područja opštine Tešanj, FBiH, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo Šumska krađa i
  2. protiv V.M. i Z.Č., oba sa područja opštine Tešanj, FBiH, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo Šumska krađa.
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net