22/01/2018 03:38
NAJNOVIJE VIJESTI
Prnjavor: Preživio vješanje, utopio se u buretu

Prnjavor: Preživio vješanje, utopio se u buretu

Prnjavor – Dragutin Vidović (68) iz sela Babaja kod Prnjavora utopio se u buretu punom vode, kada je pukao konopac kojim je pokušao da se objesi.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka rekli su, navodeći inicijale, da im je juče oko sedam časova prijavljeno da se u dvorištu kuće u Babajama nalazi beživotno tijelo.

– Na lice mjesta upućena je policijska patrola, koja je pronašla tijelo i uviđajem je utvrđeno da nema elemenata krivičnog djela. On se pokušao objesiti, međutim pukao je konopac i upao je u bure, te se ugušio – rekao je izvor blizak istrazi.

On je pojasnio daje Vidović juče rano ujutro ustao, uzeo stari konopac i otišao iza štale s namjerom da se objesi. Konopac je vezao za dasku kod oluka i kada je skočio, s namjerom da sebi okonča život, konopac je pukao, ali je on upao u veliko bure sa 500 litara vode, gdje se utopio.

Mještani Babaja juče nisu mogli da vjeruju da se Vidović ubio, jer je, kako su rekli, riječ o veoma dobrom čovjeku koji je uvijek bio nasmijan i nikada nije pričao o problemima.

– Posljednji put sam ga vidio u ponedjeljak i nisam primijetio ništa čudno na njemu. Nije bio depresivan ili tužan. Pozdravili smo se kao i svaki dan. Kada sam čuo šta se desilo, bio sam šokiran, jer nikome nije jasno zbog čega je digao ruku na sebe – rekao je jedan od mještana.

Da je Vidović bio dobar čovjek potvrdile su i druge komšije. Kazale su da je nekada volio da popije, ali ne previše i da nikada nije pravio probleme kada je bio pijan.

– Nije bio siromašan čovjek. Cijeli život radio je u Sloveniji na raznim poslovima, gdje je zaradio penziju. Bila je to dobra penzija, od koje je mogao sasvim pristojno da živi. Živio je u zajedničkom domaćinstvu sa suprugom, sinom, snahom i unučadima – kazao je jedan od njegovih komšija.

Mještanin Babaja ispričao je da je Vidović bio u lošim odnosima sa sinom i snahom, ali da to ne može biti razlog zbog kojeg bi se neko ubio.

– Imao je uvijek novca i bio je u dobar sa svima, upravo zbog te njegove dobrote i poštenja iskorištavali su ga ljudi. Imao je jako loše odnose sa sinom i snahom, nerijetko su se svađali, ali stvarno ne znam zbog čega, dok je njihovu djecu, a svoje unučiće obožavao – rekao je naš sagovornik.

26.02.2015 09:19 | Goran Obradović, Glas Srpske

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net