22/01/2018 03:56
NAJNOVIJE VIJESTI
Teslić: Nikolina Kovač i Saša Kapor u Motelu “Rođo”

Teslić: Nikolina Kovač i Saša Kapor u Motelu “Rođo”

Ukoliko želite da ovaj dan učinite posebnim za voljenu osobu, provedite ugodne trenutke zajedno u romantičnom ambijentu uz prigodni svečani menu, zaglite se i zaplešite uz ljubavne note Nikoline Kovač, Saše Kapor i  naravno i neizostavni Quattro band!

Motel “Rođo” će vas dočekati u romantičnoj atmosferi prožetoj ljubavlju, poljupcima i zagrljajima, s bezbrojnim ljubavnim pjesmama i najljepšim stihovima za zaljubljene.

Svoje rezervacije možete izvršiti na tel: 053 / 420 – 000

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net