17/12/2017 07:40
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ – OPLJAČKANA KUĆA U CRNOJ RIJECI

TESLIĆ – OPLJAČKANA KUĆA U CRNOJ RIJECI

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirana su 3 krivična djela i 3 saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji za Teslić:

Policijskoj stanici Teslić, 23.02.2015. godine prijavljeno je da je u mjestu Crna Rijeka, opština Teslić u prethodna dva dana izvršena provala u kuću vlasništvo P.P. koji se trenutno nalazi na radu u inostranstvu. Prema izjavi prijavitelja iz kuće su otuđeni električni aparati za domaćinstvo. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenog krivičnog djela Teška krađa.

CJB DOBOJ

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net