18/01/2018 14:20
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆANKE ZA PONOSA

TESLIĆANKE ZA PONOSA

Na finalnom turniru za prvaka Republike Srpske, održanom 14. i 15. 02. 2015. godine u Trebinju,  kadetkinje KK “WBS TESLIĆ” osvojile 3. mjesto.

Ekipu su činile: Milana Jovanović, Valentina Subotić, Marija Nunić, Vanja Božić, Ivana Bubić, Lidija Radonić, Bojana Momčilović, Aleksandra Glišić, Jovana Knežević, Marina Malić, Neda Kuzmanović, Milica Savković i trener Vanja Subašić

Poredak:
1. KK “Feniks”, Banja Luka
2. ŽKK “Trebinje 03”, Trebinje
3. KK “WBS Basketball”, Teslić

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net