18/01/2018 15:03
NAJNOVIJE VIJESTI
Zatvoren McDonald’s u Banjoj Luci

Zatvoren McDonald’s u Banjoj Luci

Restoran McDonald’s u Banjoj Luci od danas je zatvoren, a bez posla su ostala 34 radnika.

Restoran McDonald’s u Banjoj Luci bio je jedini restoran koji je ova poznata američka kompanija za brzu hranu imala u Republici Srpskoj.

Kompanija “Dreamfoods restorani”, koja je korisnik franšize McDonald’s za RS, ranije je saopćila da će do zatvaranja restorana, koji je bio smješten u strogom centru Banje Luke, doći iz poslovnih razloga.

Još je najavljeno da će se u naredom periodu razmišljati o traženju alternativnih lokacija za restoran.

Iz ove kompanije je saopćeno da će sva prava na naknadu radnika ovog restorana biti ispoštovana u skladu s pozitivnim propisima u RS-u.

Banjalučki McDonald’s otvoren je u oktobru 2012. godine, a investitor “Dreamfoods restorani” u objekt u Gospodskoj ulici uložio je više od 2,5 miliona KM.

(FENA)
Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net